Založ si blog

Terapia modlitbou

Recenzie:

O čom pojednáva táto Kniha?

Dennodenne počúvame z médií a dozvedáme sa od priateľov, známych, či príbuzných príbehy ľudí, ktorí sa vďaka modlitbe vyliečili z rôznych ochorení, unikli pred nebezpečenstvom, zachránili sa pred katastrofou, vyriešili si problémy alebo dosiahli vytúžený cieľ.

V tejto knihe vám Dr. Joseph Murphy prináša osvedčené techniky modlitby, ktoré pomohli ľuďom na celom svete. Vďaka príkladom z reálneho života sa dozviete, ako modlitba pomohla zachrániť rozpadajuce sa manželstvo, prekonať nepriazeň osudu, vyrovnať sa so smútkom a žiaľom a vyriešiť malé aj veľké problémy. Nie je dôležité, čomu veríte a akého ste vierovyznania, táto kniha vám pomôže nasmerovať modlitbu tak, aby otvorila vašu podvedomú myseľ nekonečnej múdrosti, ktorá riadi naše životy.

Kniha sa podrobne zaoberá aj:

Keď sa modlite, dejú sa zázraky. Modlitba vytvára konštruktívne vzorce. Modlitebné techniky. Praktizovanie terapie modlitbou. Ako funguje modlitba. Transformujúca sila modlitby. Ako sa modliť za dobré vedenie. Modlitba  odstraňuje prekážky. Ako odpustiť pomocou modlitby. Modlitba vyriešila manželské problémy. Modlitba oslobodzuje od strachu. Ako sa modliť a zostať navždy duchom mladý. Účinnejšia modlitba. Ako modlitba zaháňa smútok a žiaľ.

Top average – Čo táto kniha z polovice dala Dušanovi, v čom mu pomohla a kam ho nasmerovala?

Kniha má moc z polovice transformovať staré, známe, isté, bezpečné, žiarivé, zviazané vedomosti a múdrosti, dohody a presvedčania na nové, neznáme, neisté, nebezpečné, temné slobodné prežitky pravdy. Kniha ich Dušanovi z polovice dopomohla rozvíjať, z polovice nútila ho premýšľať, z polovice rozširuje jeho slovnú zásobu, z polovice vzdeláva  ho, vedome a s múdrosťou z polovice obohacuje. Kniha mu z polovice transformovala  skutky a činy spolu s výsledkami vedúce k slobode. Kniha Dušana miestami nudila a tak čítanie musel niekoľkokrát odložiť aby ju dočítal. Kniha bola miestami stratou času.

Poznámky:

Úvod do modlitby:

Prihováram sa k nekonečnej inteligencie a múdrosti nášho podVedomia. Prihováram sa tak k univerzálnej vševidiacej, vševediacej a všemocnej sile a energie nášho podVedomia, aby začali konať!!!

Prihováram sa tak k predVedomiu, strážcovi nášho vedomia v podobe prahu dverí, chodbe, či predsieni nášho podvedomia, aby začali konať!!!

Prihováram sa tak k nekonečnej knihe múdrosti a nekonečnej knihe života. Prihováram sa k nekonečnej naplnenej pokladnice a studničke nášho podvedomia, aby začali konať!!!

Prihováram sa tak k subjektívnemu duchovi, ako prostrednikovi, spoločníkovi, sprievodcovi a sluhovi životom človeka, ktorí sú večne po jeho boku, aby začali konať!!!

Prihováram sa k úradom, bankám financujúce naše plány a ciele, sny a túžby, priania a želania, nápady a prosby, príkazy a rozkazy. Prihováram sa tak k výskumným laboratóriam, vedeckým laboratóriam a technickým laboratóriam, aby začali konať!!!

Prihováram sa tak k pivnici, dielni, či jaskyne podVedomia, ktorá obsahuje veškerú odautomatizovanú, transformovanú a na novo zautomatizovanú autosugestívnú veškerú večnú pamäť, vedomosti, múdrosti a Prežitky podVedomia, aby začali konať!!!

Prihováram sa k stvoriteľovi, anjelovi, poslovi a liečiteľovi nášho tela a jeho orgánov, aby začali konať!!!

Konkrétna modlitba:

Záver:

Ďakujem nášmu podVedomiu, že ma vyslišalo a pevne verím, že od teraz sa bude mojou modlitebnou prosbou zaoberať a v blízkej budúcnosti sa stane Prežitkovou Pravdou. Verím a viem, že sa tak aj stalo a je.

Lexikon:

  • Duchovný spoločníci – sebadôvera, pokoj, viera, láska, radosť, dobrá vôľa, zdravie, šťastie, vedenie, inšpirácia a hojnosť.
  • Podvedomá myseľ – orná pôda, záhrada, čo do nej zasaješ – semienká – pravdy, to znej vyrastie – prežitok pravdypravdy
  • podVedomie – nekonečná inteligencia, nekonečná múdrosť, nekonečná univerzálna sila…, pán,
  • Vedomie – fotoaparát
  • podVedomie – fotografická doska, zákon , pamäť
  • Kresťanský Boh – otec na nebesiach, otec vo vašom vnútri, svätý duch, podvedomá myseľ, božia sila, božia prítomnosť
  • Zmena duševného postoja – zmena subjektu a objektu
  • Modlitba – duchovná medicína, zmena duševného postoja
  • Akcia a reakcia – myšlienka a odozva z podvedomia
  • Príčina a následok – myšlienka a odozva z podvedomia
  • Duchovné priestory – modlitebňa, svätina, meditačný priestor, kompletačný priestor
  • Modlitebňa a svätina – myseľ a emócie počas pred spánkom a po prebudení
  • Meditačný priestor – akýkoľvek sed, ľah, stoj, pohyb, pozícia,  potreba a činnosť vedomia
  • Kompletačný priestor – akýkoľvek sed, ľah, stoj, pohyb, pozícia, potreba a činnosť mysle a emócií

Umenie sa ľahko učiť – metódy, ktoré vám uľahčia učenie

23.04.2024

Recenzie: Kniha: Umenie sa ľahko učiť – metódy, ktoré vám uľahčia učenie Autori: Kurt Tepperwein Vydavateľ: 2/2012 neznámy Zdroj: uložto.sk O čom pojednáva táto Kniha? Text zadnej strany: Metódy, ktoré vám uľahčia učenie. Učenie sa je ťažké! Bude však pre vás zábavou, ak využijete kombinácie metód profesora Kurta Teppperweina, ktoré vás naučia učiť sa: [...]

Hovory s Bohem 1

25.12.2023

Recenzie: Kniha: Hovory s Bohem 1 Autori: Neale Donald Watch Vydavateľ: Zdroj: ulozto.sk O čom pojednáva táto Kniha? Bestseller, v ktorom autor formou dialogu s Bohom hľadá odpovede na základné otázky viery, života a smrti. Dalším pokračováním tejto pútavej a rozhodne zajímavej knihy sú Walschovy Hovory s Bohom II. a Hovory s Bohom III. Kniha sa podrobne zaoberá [...]

Minutový manažer

29.11.2023

Recenzie: O čom pojednáva táto Kniha? Táto opica mohli byť cudzím problémom. Táto kniha, jedna z najoslobodzujúcejších v nezvyčajnej Knižnici minitovéhi manažéra, dáva nezabudnuteľnú lekciu: ako ušetrí čas na veci, ktoré chcete a potrebujete urobiť. Autori ukazujú krok, po kroku, ako sa manažéri môžu oslobodiť od problémov, ktoré nepatria do ich kompetencie a [...]

Systém Patriot, PVO

USA majú viac ako 1 100 Patriotov. Poskytnúť ich Ukrajine však vyzývajú spojencov

30.04.2024 22:49

Poľsko aj Grécko už americkej výzve povedali nie.

požiar

V Čani horeli obydlia, oheň sa rozšíril do zberného dvora. Dym bolo vidno aj z Košíc

30.04.2024 21:43

Požiar sa šíril rýchlo horľavými konštrukciami obydlí, v zbernom dvore následne horeli plasty.

električka snd

Ministerstvo električku popred SND neodmietlo. Divadlo argumentuje garážami a štúdiám neverí

30.04.2024 20:53

Vedenie SND si okrem toho plánuje dať posúdiť výsledky štúdií, na ktoré sa hlavné mesto odvoláva

Covid

EMA požaduje aktualizáciu vakcín proti covidu pred ďalšou očkovacou kampaňou

30.04.2024 20:19

Najrozšírenejším variantom na svete je teraz variant JN.1, ktorý "predbehol" subvariant XBB

dusan.fajnor_reader

Všímanie si oKamžiku za oKamžikom, momentu za momentom, oKamihu za oKamihom bez hodnotenia, súdenia, nálepkovania. Uvedomovať si kontakt so zemou a tak ukotvovávať sa v prítomnom oKamihu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 68
Celková čítanosť: 54357x
Priemerná čítanosť článkov: 799x

Autor blogu

Odkazy